Over

Aangenaam
Mijn naam is Hans de Haan. Ik ben opgegroeid op een boerenbedrijf met koeien en varkens, tussen Apeldoorn en Deventer. Een studie Dierwetenschappen en Agrarische Bedrijfseconomie aan de Wageningen Universiteit lag voor de hand.

Bedrijfskunde en verduurzaming
Tijdens mijn werk als beleidsmedewerker pluimveehouderij en varkenshouderij heb ik een MBA for Food & Agribusiness gedaan. Mede door ontwikkelingen thuis is verduurzaming hoger op mijn persoonlijke agenda komen te staan.

Die combinatie van een praktische achtergrond, gevoel voor het beleidsmatige krachtenveld, kennis van verschillende foodketens en een drive om te verduurzamen zet ik in om mooie dingen tot stand te brengen.

Ervaring
De afgelopen 20 jaar heb ik veel projecten gedaan waar altijd meerdere schakels uit een keten bij betrokken waren. Supermarkten, verwerkers van vlees en groenten, transporteurs, voerfabrieken, boeren en tuinders, maar ook bijvoorbeeld Dierenbescherming en Stichting Natuur & Milieu.

Meestal bleek dat er grote kansen lagen door zaken onderling beter op elkaar af te stemmen. 

Compleet door samenwerking
Ondanks zeer diverse ervaring en opleidingen weet één iemand natuurlijk nooit alles. In veel van de projecten lag het succes juist in de (vaak ketensieve) samenwerking. Daarom werk ik samen met specialisten op gebieden die buiten mijn directe expertise vallen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over specifieke logistieke kennis, juridische diepgang of grafische vormgeving.

Zo levert Ketensief u een complete dienstverlening in strategie en projectmanagement agrifood.

Voor een kort CV verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

Hans de Haan Ketensief